PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les Nits del Món celebraran un Carnaval de Rio a l’agost

Lisboa, Kingston, el rock d’Elvis i la nit del silenci completen el programa

Per EL PERIÒDIC

El conseller de Cultura d’Escaldes, Salomó Benchluch, ahir.
El conseller de Cultura d’Escaldes, Salomó Benchluch, ahir. | COMÚ D\'ESCALDES-ENGORDANY
El Comú d’Escaldes-Engordany torna a organitzar diverses vetllades temàtiques en la 4a edició de les Nits del Món. L’activitat, gratuïta, consisteix en cinc concerts que  traslladaran els espectadors a una població per descobrir-ne el seu folklore i la seva gastronomia. A més d’escolar noves músiques del món, el públic podrà degustar productes i begudes de diferents indrets.
 
Les Nits del Món començaran el 6 de juliol, amb una nit dedicada a Lisboa. De la veu de Cristina Madeira, el públic podrà gaudir d’una de les més prestigioses cases de fado de la capital portuguesa, el Club de Fado, tot acompanyat per plats típics portuguesos, informa l’ANA. 
 
El 17 d’agost, Rio de Janeiro omplirà la plaça Coprínceps amb un Carnaval en ple estiu. La nit de Carnaval es desenvoluparà a ritme de batucada i de capoeira, i també anirà de la mà de la típica caipirinha i del salgadinho.
 
Altres vetllades traslladaran el públic a Kingston, Jamaica, el 3 d’agost, i a Memphis amb el rock d’Elvis Presley, el 30 d’agost.
També es repetirà la nit del silenci, amb tres discjòqueis que faran ballar a la gent en silenci, ja que es proporcionarà uns auriculars sense fil a tots els assistents. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT