PUBLICITAT

Vinyes i el seu Swift seran al Ral.li RACC de Catalunya

  • El pilot, il.lusionat: "Intentarem donar guerra en la categoria J-WRC"
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El Suzuki Swift de Vinyes, en una prova del Campionat d'Espanya. Foto: FOTO ESPORT

Bones notícies per a Joan Vinyes i el seu copilot Jordi Mercader. Els dos disputaran el Ral.li RACC-46è Catalunya Costa Daurada als comandaments del Suzuki Swift S1600 amb què s'han proclamat campions de la Copa d'Espanya de 2RM 2000 cc. El Ral.li RACC és vàlid per al Campionat del Món de Ral.lis (WRC) i a més hi participaran els pilots que es juguen el Mundial Júnior pilotant vehicles S1600 de característiques semblants al Swift de Vinyes. El Ral.li RACC es disputarà els dies 22, 23 i 24 d'octubre, per carreteres de la província de Tarragona

Per al pilot andorrà, córrer el Catalunya és un gran al.licient. En fer-se oficial la notícia ahir al migdia, el pilot es va mostrar molt il.lusionat: "La màxima aspiració d'un pilot de ral.lis és poder disputar una prova del Mundial, per la qual cosa poder estar en el podi d'un ral.li com el Catalunya és un repte molt excitant. Intentarem no defraudar i donar molta guerra en la categoria J-WRC". Així mateix, Vinyes va mostrar la seva satisfacció amb paraules dedicades al seu equip i companys: "Vull agrair a tot l'equip i en especial a Juan López Frade l'oportunitat que em donen de poder trobar-me amb els millors del món de la meva categoria, una oportunitat que ha arribat de sorpresa".

La cursa catalana constarà de 16 especials amb un total de 355,30km contra el crono. La gran novetat d'aquesta temporada és que les especials de la primera jornada seran mixtes, és a dir l'asfalt i la terra s'alternaran a cada especial. Cal mencionar que el shakedown es disputarà molt a prop de Salou, centre neuràlgic del ral.li, en un traçat de gairebé 4km. La cerimònia de sortida tindrà lloc dijous dia 21 a les 20.00, mentre que el lliurament de premis es durà a terme diumenge (dia 24) a partir de les 15.00. Tot l'escenari estarà instal.lat a Salou.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT