La sub-17 obre la fase europea amb derrota (5-0)

SZOMBATHELY

Hongria va passar ahir per sobre d'Andorra en el primer partit de la fase de classificació per a l'Eurocopa sub-17. El matx va tenir dues parts, una primera en la qual el conjunt entrenat per Sergi Teba va aguantar el resultat per marxar al descans amb 1-0 en contra, i una segona meitat en què els andorrans no van ser capaços d'aturar el joc i les ocasions hongareses. Així, al final 5-0 per als locals.

Teba va sortir d'inici amb el porter Alberto Usubiaga i els jugadors de camp Dani Somoza, Cristian Sánchez, Rebes, Rubio, Pereira, Pérez, Ferrer, Montobbio, Bueno i Dos Santos, i després va fer entrar Cortez (minut 60), Calviño (minut 67) i Bové (minut 76). Andorra va mantenir la seva porteria a zero fins el minut 35, quan Márk Szécsi va obrir la llauna. En la segona part, els suplents Márk Barcsay en dues ocasions (minuts 59 i 72), Lászlo Kleinheisler (minut 68) i János Sipöcz (minut 79) van arrodonir la victòria del combinat local.

En l'altre partit del grup 10 on hi és Andorra, Eslovàquia va derrotar per 3-0 les Illes Fèroe. Precisament els eslovacs seran el pròxim rival dels andorrans, demà a les 16.30 a l'estadi Rohonci Út de Szombathely