PUBLICITAT

Andorra La Vella

Andorra Telecom amplia el Forfet Roaming

El nou servei inclou 60 minuts de veu i 100 MB de consum al dia per tres euros

Per ESTEFANIA GRACIA

El director d’Internacional i Roaming, Carles Casadevall.
El director d’Internacional i Roaming, Carles Casadevall. | ANA / M. J.
Andorra Telecom inclou Europa i els Estats Units al forfet Roaming Espanya. D’aquesta manera, els usuaris que viatgin a aquests indrets tindran una tarifa més assequible pel que fa a la itinerància de dades i a les trucades. El nou forfet inclou 60 minuts de veu i 100 MB de consum al dia per un cost d’1,5 euros per a cada servei.
 
Segons va destacar ahir el director d’Internacional i Roaming d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, Carles Casadevall, la rebaixa de tarifes s’emmarca en la voluntat de la companyia d’«afavorir la connectivitat en itinerància, una política que va comportar la rebaixa general de les tarifes el passat mes de juliol i que va significar en el cas de les dades descensos de preu d’entre el 95 i el 99%».Actualment, el forfet Espanya compta amb uns 2.200 clients, tot i això, Casadevall va assegurar que la tendència és anar cada cop més a l’alça.
 
Els interessats en adscriure’s al forfet poden trucar al 115 o fer la gestió a través de l’agència de la parapública. I els qui ja disposin del forfet Espanya no hauran de fer cap moviment, ja que es renovarà automàticament donant servei quan es viatgi als països de la Unió Europea més Noruega, Suïssa i Estats Units, exceptuant Xipre, Croàcia, Eslovènia, Estònia, Letònia i Lituània. 
 
Augmenta el consum de dades / Casadevall també va remarcar que l’any previ a la rebaixa de les tarifes els clients van consumir en itinerància 237.837 MB, i que aquesta xifra s’ha multiplicat per 30 durant el darrer any, assolint un volum total d’itinerància de 7,1 milions de MB.
 
Andorra Telecom calcula que el nou forfet suposarà als clients un estalvi del 70% en el cas de l’ús d’Internet i del 94% en el cas de les trucades telefòniques. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT