PUBLICITAT

La Seu d’Urgell celebra la festa de Sant Cristòfol

Un concert, balls, la tradicional benedicció de vehicles, missa i una concentració de cotxes clàssics, activitats del programa

La Seu celebra aquest cap de setmana la festivitat de Sant Cristòfol, patró dels automobilistes. El gremi de xofers i camioners de la comarca s’encarrega d’organitzar els actes, que començaran avui a les sis de la tarda amb un concert de joves músics del Pirineu al pati de la Biblioteca Sant Agustí. L’activitat finalitzarà amb coca i sangria per a tothom. També avui, a les 11 de la nit, hi haurà ball a la plaça de Catalunya amb l’orquestra Bugatti.
Pel que fa a demà, a les 8.30 hores es farà la 16a Sortida de Vehicles Clàssics, que comptarà amb una concentració a les nou del matí a la plaça de Catalunya. A les 12 del migdia, la Catedral de Santa Maria d’Urgell acollirà la tradicional missa en sufragi dels companys difunts i la tradicional benedicció dels clauers. Tot seguit, a la una, es durà a terme al passeig de Joan Brudieu la benedicció i concurs de vehicles engalanats, amb premis als millors dissenys. El cap de setmana festiu finalitzarà a les deu de la nit amb ball a càrrec del duet Jordi Rojals i l’acordió màgic.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT