PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús perd velocitat a València i a Vinyes l'espera el ral·li del Ferrol

El pilot de motos roda un segon i mig més lent a la segona sessió d'entrenaments lliures

Per El Periòdic

Cardelús, en un revolt durant la jornada d’ahir al circuit de València.
Cardelús, en un revolt durant la jornada d’ahir al circuit de València. | CRT
La segona jornada d’entrenaments lliures prèvia a la cursa del Moto2 European Championship que es disputa aquest cap de setmana a València no ha estat senzilla per a Xavi Cardelús que ahir va trobar més dificultats de les esperades per millorar els registres que dijous.
 
Inicialment, l’objectiu era el de rebaixar la seva volta ràpida en més d’un segon i mig atès que, als entrenaments de pretemporada havia rodat en 1:37.2 i dijous ho va fer en 1:38.8, però el pilot andorrà no va tenir bones sensacions ahir i va fer la volta ràpida en 1.38.4, encara lluny dels objectius. Malgrat tot, tant el pilot com els tècnics de l’equip Stylobike, tenen alternatives i marge per revertir la situació a les sessions classificatòries.
 
«Tenia la sensació d’anar al límit i estar fent el màxim possible, però els temps no han sortit en cap moment i el resultat està lluny del que preteníem fer», va comentar un Cardelús que confia en millorar en un circuit «on em trobo molt a gust». Avui les dues classificatòries i demà, les curses: una a les dotze del migdia i l’altre a les tres de la tarda.
 
 
Vinyes afronta una cita de l’Espanyol amb canvis al traçat
 
Joan Vinyes i el seu copilot Jordi Mercader (Suzuki Swift R+), retornaran a Galícia per disputar avui el 48 Rallye de Ferrol, la cinquena prova del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt (CERA) 2017 i segona del calendari que es disputa en terres gallegues. 
 
L’objectiu de l’equip Suzuki Motor Ibèrica serà el de seguir sumant punts per a una classificació per marques que, després del Rallye d’Ourense, encapçalen amb autoritat. , en un recorregut amb novetats importants respecte al d’anteriors edicions, amb quatre especials que sumen 153 quilòmetres repartits en dues especials que s’han de completar dues vegades. Tot això en una jornada íntegra. La cita de Ferrol acostuma a ser de les complicades del calendari i, segons Vinyes, aquesta ocasió no serà una excepció: «Caldrà esforçar-se en els reconeixements. Trobar referències en aquest ral·li no és fàcil, sembla ser, que les especials d’aquesta edició s’han disputat altres vegades però formant part d’especials diferents», va alertar el pilot andorrà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT