PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Avaluació del comerç minorista per enfortir-lo

Els botiguers de la Seu poden demanar assessorament gratuït

Per EL PERIÒDIC

El carrer Major de la Seu d’Urgell, en un dia de mercat.
El carrer Major de la Seu d’Urgell, en un dia de mercat. | TONY LARA
Els establiments comercials de la Seu d’Urgell poden adherir-se a la campanya d’assessorament gratuït per al comerç minorista que ofereix la Cambra de Comerç de Lleida. Un tècnic especialista farà una diagnosi in situ de les botigues urgellenques que s’hi inscriguin. Entre d’altres aspectes s’avaluarà la presentació, el màrqueting i l’organització dels locals.
 
La petició s’ha de fer arribar a l’adreça electrònica [email protected]. En el moment de l’assessorament caldrà lliurar una fotocòpia compulsada del DNI, així com el full de la sol·licitud. També caldrà acreditar que s’està al corrent dels pagaments a l’Agència Tributària i a la Seguretat Social. El criteri de selecció de la concessió de l’ajut, que té d’àmbit tota la demarcació de Lleida, serà per ordre d’inscripció, segons explica RàdioSeu a la seva pàgina web.
 
L’objectiu de la Cambra de Comerç de Lleida és fer del comerç «una activitat competitiva i vertebradora del territori». En aquest sentit, el servei es planteja com un instrument per avaluar quins són els potencials del sector comercial i aportar-hi valor afegit. 
 
Igualment, la tasca de l’entitat és detectar els problemes i deficiències dels establiments i treballar conjuntament per trobar-hi solucions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT