PUBLICITAT

ApC demana informació sobre la creació de quatre nous llocs de treball eventual a l'Administració

  • La plataforma dedueix que aquestes places són de nova creació
  • Nomen demana una pròrroga per esmenar l'articulat de polítiques actives d'ocupació
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


04082010-nomen
El líder d'ApC, Eusebi Nomen. Foto: ORIOL LLAURADÓ
El grup parlamentari d'Andorra pel Canvi ha demanat al Govern informació sobre la creació de quatre nous llocs de treball eventual a l'Administració. Concretament, ApC exposa que en el projecte de llei de suplement de crèdit i de crèdit extraordinari per finançar les polítiques actives d'ocupació es demanen diners per crear nous llocs de treball amb càrrec a interessos. En aquest sentit, ApC dedueix que aquestes places són de nova creació i no poden ser cobertes per mobilitat interna. Per això demanen al Govern que els permeti tenir accés als documents en els que es recull l'estructura del Govern "per poder entendre que aquests nous llocs de treball no poden ser coberts mitjançant mobilitat interna".
Paral·lelament a la petició d'informació, ApC ha entrat a Sindicatura una sol·licitud de pròrroga de quinze dies a termini de presentació d'esmenes al projecte de llei de crèdit extraordinari i suplement de crèdit per finançar les polítiques actives d'ocupació, a l'espera de rebre la informació sol·licitada a l'Executiu en relació a la creació de nous llocs de treball a l'Administració.

D'altra banda, el grup parlamentari d'Andorra pel Canvi també ha sol·licitat una pròrroga de quinze dies al termini de presentació d'esmenes al projecte de llei d'impacte ambiental. ApC argumenta la petició basant-se en el fet que la dimissió d'Òscar Encuentra, que era membre de la Comissió Legislativa de Sanitat i Medi Ambient, ha impossibilitat continuar amb la tasca fins que Carles Ensenyat juri o prometi com a conseller general, un acte previst per aquest dimecres.

Finalment, ApC ha esmenat un article del projecte de llei de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades dels treballs d'emergència per evitar la contaminació del riu d'Arinsal a causa d'un vessament accidental de gasoil. ApC considera que l'import dels treballs no ha de repercutir sobre cap partida pressupostària, sinó que s'ha de finançar a través dels ingressos que li ha d'haver pagat l'empresa responsable.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT