PUBLICITAT

La Massana

Baró anuncia que la reunió amb Martí i Viladomat serà divendres

El cònsol ressalta que independentment de com estigui el sector se segueix apostant per les estacions

Per NÚRIA SEGURA INSA

David Baró en la presentació del nou pàrquing del Comapedrosa, ahir.
David Baró en la presentació del nou pàrquing del Comapedrosa, ahir. | MARICEL BLANCH
El cònsol de la Massana, David Baró, va assegurar ahir que aquest cap de setmana el va trucar el cap de Govern, Toni Martí, per citar-lo a una reunió aquest divendres amb els cònsols d’Ordino, Josep Àngel Mortés, el de Canillo, Josep Mandicó, el d’Encamp, Jordi Torres, i el màxim inversionista de Saetde, Joan Viladomat. «Es vol reunir amb els accionistes majoritaris de cada societat», va exposar Baró. 
 
Martí va dir el passat divendres que tenia previst organitzar aquesta reunió per aquesta setmana, després de les diferents polèmiques que envolten al sector. Primer, Viladomat va anunciar el 31 de maig que tenia la intenció de dissoldre Nevasa. A més, el dimarts de la setmana passada també es va donar a conèixer que Saetde volia adquirir part de les accions de Secnoa. L’endemà, en una junta d’Ski Andorra, Viladomat també va donar a conèixer que Saetde abandonava el projecte de l’esquí escolar.  
 
Baró va considerar que «és bo» que es faci aquesta trobada. «Molts cops es fa a nivell d’Ski Andorra i també ha de ser una qüestió de país i d’Estat», va destacar el cònsol. Per a Baró, independentment dels canvis que hi hagi en el sector, de moment, tot segueix de la mateixa manera. «Continua igual, Andorra té cinc estacions que s’han agrupat en dues grans marques, que tenen un gran pes», va valorar Baró. Així doncs, va manifestar que el «missatge és el mateix: que Andorra té camps de neu i tots continuaran». 
 
 Sobre la possibilitat que Saetde adquireixi part de les accions de Secnoa, Baró va opinar que és positiu perquè vol dir que se segueix apostant per la neu. 
 
Dos mesos en solitari / Saetde ha començat a caminar per si sola i, des de fa dos mesos, promociona les pistes d’Encamp i Grau Roig al nou web www.livingpasgrau.com. Tot i que s’utilitza informació i el nom de la marca Grandvalira, aquest portal només dona informació de les pistes del Pas de la Casa i Saetde, mentre que obvia les de Soldeu i el Tarter, que són les altres dues que configuren el domini esquiable. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT