PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Sant Julià destina 275.000 euros l’any a un recinte firal

L’espai tindrà 3.000 metres quadrats i acollirà quatre esdeveniments

Per El Periòdic

Persones acudeixen a la fira de vehicles d’ocasió, on hi ha cotxes exposats.
Persones acudeixen a la fira de vehicles d’ocasió, on hi ha cotxes exposats. | ÀLEX LARA
El Comú de Sant Julià destinarà 275.000 euros anuals a un recinte firal, que aglutinarà els quatre esdeveniments que tindran lloc el mes de novembre: Firesport, la trobada de Microproductors de Vi, el Canòlich Music Festival i la Fira del Vehicle d’Ocasió i Ecosostenible, va detallar ahir el comú en un comunicat. Per assolir aquest repte, la corporació local muntarà un recinte firal de 3.000 metres quadrats, que s’instal·laran entre el Prat Nou, el carrer Bonaventura Riera i l’espai esportiu Prat Gran.
 
Així mateix, el comú fa mesos que treballa en buscar una marca paraigua que aglutini totes les fires que es fan a la parròquia. Finalment, el nom que s’ha escollit és Explòria, ciutat firal d’Andorra. Amb aquesta iniciativa, el consistori persegueix «donar vida a la parròquia i situar-se al capdavant de l’organització de fires al Principat», va precisar el comú en el comunicat. Així mateix, la corporació va indicar que la marca Explòria acollirà tots els projectes firals que es realitzin a la parròquia. «Des del comú es pretén que Sant Julià sigui coneguda arreu per l’organització de fires de diferents temàtiques, a banda de les que ja es faran aquest any», va exposar el govern local.

D’altra banda, també va defensar que amb aquesta iniciativa es pretén complir la promesa electoral de recuperar la força i la vida de la parròquia, així com la voluntat de promocionar el turisme i potenciar activitats destinades al públic lauredià.
PUBLICITAT
PUBLICITAT