PUBLICITAT

Andorra La Vella

Marsol dona un ultimàtum als gestors dels Pouets

L’empresa encara no ha entregat tots els certificats tècnics que demana el comú

Per ESTEFANIA GRACIA

Entrada de l'aparcament dels Pouets.
Entrada de l'aparcament dels Pouets. | Emilio Prenas
L’aparcament dels Pouets d’Andorra la Vella es va obrir fa més de sis mesos. Tot i això, l’empresa que gestiona les instal·lacions encara no ha lliurat tots els certificats tècnics que reclama el comú en relació a dit emplaçament. 
 
Segons va informar ahir la cònsol major de la parròquia, Conxita Marsol, els gestors han de donar un certificat d’Indústria, «i si no l’entreguen, hauran de tancar». D’aquesta manera, la corporació ha donat un «ultimàtum» a l’empresa i espera que de cara a la setmana que ve es doni la documentació que manca. De no ser així, l’aparcament haurà de tancar les seves portes. 
De totes maneres, Marsol va destacar que des del comú es donaran totes les «facilitats possibles dins de la legalitat» perquè això no hagi de passar. «L’important per a nosaltres és que l’aparcament continuï funcionant, ja que és una zona necessitada de places. Però encara que es compleixin les normatives, aquestes han d’estar certificades», va afegir Marsol. 
La cònsol també va matisar que a nivell de seguretat està tot documentat, «l’únic que manca és el certificat d’indústries i esperem que el proper dilluns es digui alguna cosa». 
 
Funcionament regular /A més, Marsol va especificar que fins ara l’aparcament ha estat funcionant amb regularitat. «Tenim constància que diversos turistes ja l’han utilitzat i que fins ara hi han estat circulant vehicles». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT