Passeig d'Andorra a l'Internacional de Veterans

• El combinat tricolor es proclama campió de torneig després de cedir només un empat en el primer partit de la Lligueta
ESCALDES-ENGORDANY

El combinat tricolor al complert. Foto: VFA

La selecció nacional no va tenir rival en el primer Torneig Internacional que organitza al Principat. Set eren els partits que havia de jugar al llarg del cap de setmana passat al Prat del Roure i només va cedir un empat, el del debut, en el primer partit de la Lligueta inicial davant el Puigcerdà (4-4). A partir de llavors, monòleg tricolor: va guanyar els altres quatre partits de la lligueta, les semifinals i la final. Un títol merescut.

L'empat contra el Puigcerdà, que curiosament va acabar el torneig com a sisè i últim classificat en perdre contra el Montblanc en la lluita pel cinquè lloc, va servir a l'equip tricolor per veure que ningú no li regalaria res. El següent rival, el Coll de Nargó, també va presentar batalla i la victòria va ser per la mínima (3-2). Contra l'Organyà també va costar però de nou va guanyar, aquesta vegada per 4-2. Els dos últims partits de la lligueta van acabar en golejada: 8-0 davant l'Olympique de Mateille i 5-0 amb el Montblanc per acabar primer amb 13 punts.

A les semifinals va jugar contra el quart, el Coll de Nargó i aquesta vegada la victòria va ser per 3-0. Andorra estava imparable i ho va corroborar en la final, amb un 3-0 contra l'Organyà.