PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Visita oficial del president de Portugal per Meritxell

Rebelo de Sousa ha programat reunions entre el 7 i 8 de setembre

Per EL PERIÒDIC

Marcelo Rebelo de Sousa, president de Portugal.
Marcelo Rebelo de Sousa, president de Portugal. | STR / MIGUEL RIOPA
El president de la República de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa, visitarà Andorra els dies 7 i 8 de setembre coincidint amb la celebració del Dia de Meritxell. L’alt mandatari ha acceptat la invitació feta per Antoni Martí el passat mes de setembre durant la visita del cap de Govern a les localitats lusitanes de Ponte de Lima i Viana do Castelo.
Durant la jornada del dijous 7 de setembre, el president portuguès serà rebut per les màximes autoritats andorranes a la Casa de la Vall, al Govern d’Andorra, al Comú d’Andorra la Vella i al Palau Episcopal de la Seu d’Urgell. 
 
El divendres 8 de setembre, Rebelo de Sousa participarà en els actes previstos per la celebració del Dia de Meritxell al Santuari Basílica a Canillo. Durant la tarda està previst que assisteixi a diversos actes amb membres de la comunitat portuguesa.
 
Durant la visita de Martí a Portugal, els dos líders van tractar temes d’interès comú, com la ratificació del CDI signat entre els dos estats el setembre del 2015, la diversificació econòmica i l’obertura a la inversió estrangera. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT