PUBLICITAT

Santamaría: "Sóc un jugador d'equip, m'adaptaré al que em demani el tècnic"

  • Peñarroya diu que no hi ha concepte de "segon base" i apel.la a la força del conjunt
RAFA MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Jon Santamaría, ahir minuts abans de la presentació. Foto: TONY LARA

Jon Santamaría ja entrena amb el BC River Andorra. Ahir va ser presentat i just després va marxar fins el pavelló del Poliesportiu per presentar-se als seus nous companys en el que va ser la seva primera sessió. A la presentació oficial, envoltat del director general del club, Francesc Solana, i de l'entrenador, Joan Peñarroya, el nou base del conjunt andorrà va assegurar que és "un jugador d'equip", i que ara haurà d'acoblar-se al grup i a les noves de treballar: "M'adaptaré al que em demani el tècnic".

Santamaría arriba per complementar la feina de base de Néstor Zamora i assumeix la seva qualitat de nou, tot i que Peñarroya va voler deixar clar ahir que no existeix el concepte de "segon base": "El nostre objectiu és l'equip, no hi ha segon base, des del primer dia he deixat clar que la nostra força ha de ser l'equip". El tècnic va voler tancar amb contundència un possible debat entre Zamora i Santamaría.

El jugador basc, que va coincidir amb Àlex Ros a l'Ourense, va dir ahir que té "ganes de jugar i conéixer els companys en el camp", tot i que contra alguns d'ells ja ha jugat com a rival. Santamaría, que estava sense equip tot i que entrenava amb el Tarragona de LEB Or, va assegurar que la decisió de fitxar pel River el va motivar molt, i va qualificar de "sort" el fet de formar part "d'un club que estarà competint pel màxim". "Això és el millor que et pot passar", hi va afegir.

ORIOL FERNÁNDEZ
Una de les qüestions que es plantegen ara amb l'arribada de Santamaría és la continuïtat del base andorrà Oriol Fernández en la dinàmica del primer equip. En aquest sentit, Peñarroya va manifestar: "Oriol ha disputat minuts perquè se'ls ha guanyat, però també per les circumstàncies. Ara tindrà més competència i ara ho té més difícil, és a un pas enrere de la resta, ell no està acostumat a una dinàmica com l'actual, però de la mateixa manera que Albert (Farfán) espero que continuï millorant i a veure si de cara al final de temporada podem comptar amb ell". [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT