PUBLICITAT

El pitch and putt mobilitza 70 persones a la Cortinada

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El camp de la Cortinada de pitch and putt va tenir el cap de setmana passat una afluència propera a la setantena de persones amb motiu dels tornejos de Crèdit Andorrà el dissabte i de la Creu Roja el diumenge.

El Crèdit Andorrà va aplegar uns 30 jugadors, dels quals va guanyar Francesc Garcia en l'scratch; en hàndicap masculí va ser primer Francesc Rodríguez, segon el seu pare amb idèntic nom i tercer va ser Xisco Pérez; pel que fa al femení la millor va ser Anna Maria Bartumeu, i en juvenil va vèncer Ricard Morat, un dels alumnes de l'escola del club.

Pel que fa al torneig benèfic Creu Roja s'hi van donar cita prop de 40 participants i el guanyador en escratch va ser de nou Pepe Garcia. En hàndicap masculí primer va ser Antony Galimany, segon Jordi Guimó i tercer Lluís Rovira. La competició va permetre aplegar una recaptació de 575 euros que es destinaran a un projecte de seguretat alimentària a Burkina Faso.

I per al pròxim cap de setmana a la Cortinada hi ha prevista la cinquena de les sis proves del rànquing Vall d'Ordino, que comptarà amb les baixes dels internacionals que van a l'Europeu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT