PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Es complica l’opció de l’entrada d’un grup inversor forà a l’FC Andorra

Les condicions presentades a les converses per fer-se càrrec del club no convencen a la junta directiva

Per JOAN JOSEP BLASCO

Ton Viladot, Albert Ferré i Xavi Gil, a la darrera assemblea general ordinària, celebrada el passat 18 de juliol.
Ton Viladot, Albert Ferré i Xavi Gil, a la darrera assemblea general ordinària, celebrada el passat 18 de juliol. | Maricel Blanch
El passat 18 de juliol, els socis de l’FC Andorra aprovaven per assemblea donar permís a la junta directiva a iniciar negociacions amb un grup inversor forà per arribar a un acord per realitzar un conveni de cara a la futura Llei de l’esport, que permetrà que hi hagin societats anònimes esportives. Però aquesta possibilitat es complica i l’acord es troba molt lluny.
 
Hi ha pendent encara alguna reunió a dues bandes, però arribar a una entesa a dia d’avui sembla més que complicat. Des de la directiva no estan convençuts de la proposta que es presenta des del grup inversor per agafar les regnes de l’entitat, amb el deute que es ve arrossegant d’etapes anteriors inclòs. Les converses no van com en un principi havien prosperat i per aquest motiu la junta pot donar per tancades les negociacions o bé deixar-les per a més endavant, perquè la Llei de l’esport no estarà aprovada com a mínim fins a finals del més de novembre, i des del Govern s’espera que sigui una realitat abans de concloure l’any. Els membres de la junta no volen que es produeixin precipitacions a l’hora de prendre una decisió d’aquesta transcendència, que en últim terme hauria de ser ratificada pels socis a través d’una assemblea.
 
Si finalment no s’arriba a un acord, l’FC Andorra haurà d’afrontar el futur amb el que té actualment, i sense estar supeditat a la gestió d’un grup inversor. Els socis van donar el seu vist i plau a mantenir les negociacions, però sempre i quan l’acord a que s’arribés fos beneficiós pel club, tant a nivell esportiu com també econòmic. El 18 de juliol, de la trentena d’abonats que hi havia a la trobada, només un va votar en contra i dos es van abstenir per donar via lliure a la directiva. La resta ho van fer a favor. En cas de continuar tot igual serà la directiva qui prendrà les decisions com fins ara, amb la paraula també dels socis a les assemblees. La possibilitat de convertir-se en societat anònima esportiva de moment quedaria aparcada.
 
Entrenador tancat / Una de les carpetes més importants que tenia obertes la junta de l’FC Andorra de cara al projecte de la propera temporada era escollir qui serà el director d’orquestra, l’entrenador. Aquest està tancat, però encara no s’ha signat el contracte i la directiva espera a que es produeixi la firma per anunciar el seu nom. Des de que va concloure el curs passat es van realitzar contactes amb diversos tècnics, però cap va fructificar per diferents motius. Uns dies abans d’iniciar la pretemporada per fi s’ha pogut arribar a un acord amb un entrenador que convenç.
 
Pujol, Font i Aláez seguiran sent jugadors tricolors
 
La ronda de renovacions a l’FC Andorra continua en marxa. Cada dia es produeixen novetats per tal de definir la plantilla de cara a la pròxima temporada. La directiva treballa per conformar el grup del proper curs i se segueixen produint les confirmacions dels que segueixen. Ahir van ser Marc Pujol, Robert Font i Jordi Aláez els que acceptaven les condicions per continuar.
 
Pujol va ser la campanya passada titular sempre que no va tenir una lesió. Els problemes físics li van fer perdre’s alguns partits. És un jugador que aporta experiència des del mig del camp. Font va ser titular indiscutible durant tota la lliga. La seva contundència defensiva va ser una de les claus per a que l’equip tricolor fos el menys golejat de la categoria. Qui puja al primer equip ja de forma definitiva perquè finalitza la seva etapa de juvenil és Aláez, que la temporada passada ja va tenir algunes presències en partits de Primera Catalana.
 
De la plantilla de la passada temporada encara falta per definir el futur de Sebas Gómez, Aleix Cisteró, Marc Ferré, Emili Garcia, Jordi Pedrós, Roger Ezquer i Victor Hugo Moreira. No tots ells seguiran a l’entitat. Paral·lelament, el club treballa per tancar fitxatges, perquè encara no s’ha produït cap. Fins ara tot han estat renovacions, jugadors que tornen d’una cessió o juvenils que pugen al primer equip. Els que anteriorment van confirmar la seva permanència al grup són Àlex Sànchez, Jordi Betriu, Cristian Martínez, Francisco Pires, Aaron Sànchez, Ludovic Clemente, Ferran Pol, Àlex Martínez, Aleix Viladot i Roger Nazzaro. Per contra, van deixar l’equip Kike Espinosa, José Antonio Aguilar, Sergi Moreno, Oriol Roch, Francesc Cabrera i Albert Moñino. Amb l’arribada del nou cos tècnic s’acabarà de definir la plantilla. La pretemporada l’inicien la setmana vinent.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT