PUBLICITAT

Andorra mira al podi en l'Europeu al camp gironí de Papalús

  • Pepe Garcia, Pau Pérez, Toni Armengol, Guillem Escabrós, Joan Carles Busquet i Ivan Sanz, l'equip
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'equip nacional de pitch and putt que jugarà l'Europeu en la presentació a la seu de Crèdit Andorrà, ahir. Foto: EL PERIÒDIC

El podi està en el punt de mira del combinat nacional que representarà Andorra en el Campionat d'Europa de pitch and putt que es disputarà del 24 al 26 d'aquest mes en el camp Papalús, ubicat en la localitat gironina de Lloret de Mar.

Quatre anys després d'assolir la segona posició en el Mundials l'equip tricolor torna a somiar amb una gesta com aquella. Europa ha patit problemes que han acabat amb la desvinculació d'alguns països que han format una associació paral.lela i si a Itàlia van participar 14 equips en el 2007 --L'equip nacional va acabar cinquè-- aquest any hi hauran només vuit: Catalunya, Holanda, Irlanda, Gran Bretanya, Alemanya, Noruega i Dinamarca, a més d'Andorra.

La delegació tricolor estarà formada per l'actual campió d'Andorra, Pepe Garcia, i els cinc primers classificats sortits del rànquing 2010, consistent en vuit proves de les quals puntuaven les sis millors. Aquests són Pau Pérez, Toni Armengol, Guillem Escabrós, Joan Carles Busquet i Ivan Sanz. El capità de l'equip serà Josep Escabrós i el seu ajudant Antoni Sanz. "Sabem que Catalunya, Holanda i Irlanda són els favorits al triomf però nosaltres, tot i tenir poques llicències, no descartem res. Podem arribar a la final i guanyar", va indicar el capità.

Sobre el camp Escabrós va alertar que és "difícil" però que això "ens afectarà a tots". El que va argumentar l'ambició tricolor en els objectius va ser la forta competència per ser seleccionat: "Per primera vegada ho hem fet a través del rànquing, qui va és perquè s'ho ha guanyat i així no hi han malentesos. A la darrera prova encara hi havien dues places enlaire...", va afirmar, "i això és deu a que ha pujat molt el nivell en els últims anys al país, estem entre els millors de Catalunya", va sentenciar.

La capacitat de lluitar per estar entre els tres millors es deu també a l'experiència acumulada en aquest tipus de competició per la gran majoria dels integrants de l'equip. Només Pérez és debutant. La resta ja saben de què va i coneixen el camp, un petit avantatge gràcies a la proximitat geogràfica.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT