PUBLICITAT

ApC demana informació per la creació de quatre nous llocs de treball

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Eusebi Nomen. Foto:

El grup parlamentari d'Andorra pel Canvi va demanar ahir al Govern informació sobre la creació de quatre nous llocs de treball eventual a l'Administració. Concretament, ApC va exposar que en el projecte de llei de suplement de crèdit i de crèdit extraordinari per finançar les polítiques actives d'ocupació es demanen diners per crear nous llocs de treball amb càrrec a interessos.

En aquest sentit, ApC dedueix que aquestes places són de nova creació i no poden ser cobertes per mobilitat interna. Per això van demanar al Govern que els permeti tenir accés als documents en els que es recull l'estructura del Govern "per poder entendre que aquests nous llocs de treball no poden ser coberts mitjançant mobilitat interna". Paral.lelament a la petició d'informació, ApC va entrar a Sindicatura una sol.licitud de pròrroga de quinze dies al termini de presentació d'esmenes al projecte de llei de crèdit extraordinari i suplement de crèdit per finançar les polítiques actives d'ocupació, a l'espera de rebre la informació sol.licitada a l'Executiu en relació a la creació de nous llocs de treball a l'Administració.

MÉS PRÒRROGUES I ESMENES
D'altra banda, ApC va demanar una pròrroga de quinze dies al termini de presentació d'esmenes al projecte de llei d'impacte ambiental, argumentant que la dimissió d'Òscar Encuentra ha impossibilitat continuar amb la tasca fins que Carles Ensenyat entri al Consell General. Finalment, ApC va esmenar el projecte de llei de suplement de crèdit per finançar les despeses derivades d'un vessament de gasoil.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT