PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia actua en tres casos de violència domèstica

Són dues agressions a dues dones i una mare al fill

Per N.S.I

La Policia va intervenir en tres casos de violència domèstica la setmana passada, dos dels quals van ser dones que van ser agredides per la seva parella. En el primer dels casos, es tracta d’una dona que la seva parella sentimental la va agredir en el domicili conjunt que tenien a Canillo. La dona treballa al Rebost del Padrí i els seus companys de feina van denunciar els fets per Internet. Segons les fonts policials, l’home, un no-resident de 42 anys, va abandonar el domicili i, posteriorment, va ser detingut a la parròquia d’Encamp a dos quarts de tres de la tarda del passat dimarts.  
 
 L’altra agressió es va produir aquell mateix dia a Sant Julià de Lòria, on un resident de 40 anys va agredir la seva parella en el domicili familiar. En aquest cas, la patrulla va anar fins a la casa on van arrestar  l’individu. 

L’endemà es va produir la tercera detenció per un delicte en l’àmbit domèstic. En aquesta ocasió es tracta d’una resident de 54 anys. La dona, disconforme amb l’actitud que tenia el seu fill de 16 anys, li va clavar una bufetada al menor. 

D’altra banda, el 31 de juliol a les  21.25 hores, la policia va arrestar un resident de 45 anys a Escaldes-Engordany pels delictes contra la integritat física i moral, la llibertat, la seguretat col·lectiva i la Funció Pública. L’home estava a casa molt nerviós, va increpar la família i tenia intencions d’autolesionar-se. En l’operació va intervenir la policia, els bombers i els agents de circulació. L’home va oferir resistència i va atacar els cossos de seguretat amb un ganivet de grans dimensions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT