PUBLICITAT

Andorra la Vella

El servei de Joventut de la capital estrena pàgina web amb una festa

Una vintena de joves gaudeixen de música, menjar i tatuatges al Parc Central

Per El Periòdic

Un dels joves mostra als seus amics el tatuatge acabat de fer, ahir.
Un dels joves mostra als seus amics el tatuatge acabat de fer, ahir. | Maricel Blanch
Més d’una vintena d’infants van participar a la festa de celebració organizada per la Central, per presentar la nova web del servei de Joventut de la capital. Menjar, música en directe a càrrec d’un discjòquei, còctels sense alcohol i tatuatges efímers van ser només alguns dels ingredients, segons informa l’agència ANA, de la festa que es va dur a terme ahir a la tarda al Parc Central.
 
Els joves de la capital ja disposen d’un nou punt d’informació, gràcies a l’actualització de l’anterior pàgina digital que ja tenia el servei de Joventut, però que datava del 2005, que també va acompanyat de la creació d’un blog i un enllaç a una xarxa social musical, on els joves podran pujar les seves sessions o temes musicals per compartir-los amb tothom. «La web s’havia d’utilitzar i ara podrem presentar el contingut de forma més agradable i té un cercador eficient perquè vinculat al del comú», va manifestar Marc Pons, cònsol menor d’Andorra la Vella. 
 
La festivitat és una activitat més de les plantejades pel servei de Joventut de la capital, que han combinat el lleure i la formació gràcies a la realització de sortides i tallers. El cònsol menor també va posar en relleu que, en l’actualitat, hi ha una vuitantena de membres inscrits a la Central, tot i que el nombre d’usuaris va variant.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT