PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Carrié reclama unir esforços per atreure turistes al Pas

El comerciant proposa incrementar l’oferta d’activitats

Per N.S.I.

Una imatge de l'estació d'esquí buida al Pas de la Casa
Una imatge de l'estació d'esquí buida al Pas de la Casa | TONY LARA
Els comerciants del Pas de la Casa apel·len perquè hi hagi una aliança pública i privada per atreure més turistes a la localitat, especialment, durant l’hivern i l’estiu. En aquesta línia, el president de la Iniciativa Publicitària, Jean-Jacques Carrié, va destacar que ha arribat el moment que la majoria del Comú d’Encamp, l’oposició, els representants de Saetde, els hotelers i els comerciants del Pas de la Casa s’asseguin a la mateixa taula per abordar una estratègia per a la localitat encampadana. «És un bon moment per estar positius i entre tots tirar endavant un projecte per al Pas de la Casa», va destacar Carrié. Per això, va demanar a tots els actors públics i privats que treballin plegats. 
 
Per a Carrié, aquest projecte ha d’anar enfocat a incrementar el nombre d’activitats que s’ofereixen tant a l’estiu com a l’hivern. Per exemple, va exposar que una bona iniciativa per a l’estiu podria ser fer rutes amb bicicletes. «Amb això, el que hem de fer és que a l’estiu la gent també es quedi aquí, ja que ara no  ho fa», va assenyalar el comerciant. Segons Carrié aquest nou projecte s’hauria de començar a implementar la pròxima temporada d’hivern i a l’estiu de l’any que ve. 

D’altra banda, també va ressaltar que el comú ha de deixar a Saetde que desenvolupi el projecte que està preparant per a la localitat.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT