La sub-17 encaixa un altre 5-0, ara amb Eslovàquia

SZOMBATHELY

La selecció andorrana sub-17 va tornar a caure golejada en el segon partit de la fase de classificació per a l'Eurocopa de la categoria que es disputa a Hongria. Si en el primer partit els amfitrions van derrotar Andorra per 5-0, ahir Eslovàquia va repetir el mateix resultat.

El matx va deixar de tenir vida pròpia a la mitja hora, quan els eslovacs guanyaven 3-0 gràcies als gols de Simon Smehyl (minut 16 i 30, aquest últim de penal després d'una entrada del porter Usubiaga a Pisár) i René Revák (minut 22). Així es va arribar al descans per tancar una primera part en què els dos primers gols, en poc més de cinc minuts, van matar les il.lusions andorranes per mantenir el tipus en el camp.

En la represa, el davanter Smehyl va avançar de nou el seu equip en el minut 52, i la història del matx va anar en decadència, amb una Eslovàquia que dominava totes les parts del joc. El matx contra Illes Fèroe de dissabte (12.30, a Buk) es presenta importantíssim per rentar la imatge de l'equip de Sergi Teba.