PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Visites als museus i tertúlies literàries per a la gent gran

L’espai acollirà noves propostes aquesta temporada

Per El Periòdic

Una classe d’un curs d’informàtica a L’espai.
Una classe d’un curs d’informàtica a L’espai. | Tony Lara
La Fundació Crèdit Andorrà arrenca aquest setembre amb una nova temporada d’activitats destinades a la gent gran, que es duran a terme al centre social d’activitats i formació de l’entitat: L’espai.

Entre les novetats proposades aquest any estan les visites guiades als museus del Principat, les tertúlies literàries, el taller d’estimulació de la memòria mitjançant la informàtica i un curs de francès bàsic.

No s’han descartat però les exitoses propostes d’anys anteriors, com els cursos i tallers sobre informàtica i noves tecnologies, les rutes de senderisme o les xerrades sobre cultura i hàbits saludables, informa l’ANA. Quant a les noves tecnologies, els majors de 60 anys podran gaudir de tallers de fotografia i vídeo digital, però també d’smartphone i tauleta tàctil.

Pel que fa a les sortides, els usuaris podran escollir entre rutes de senderisme pels Pessons i visites guiades als museus com el Carmen Thyssen Andorra, el Centre d’Interpretació Andorra Romànica o el Centre d’Interpretació del Ferro.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT