Uddevalla

L’Encamp debuta amb derrota contra l’amfitrió Uddevalla

El campió de la Lliga Nacional planta cara i manté les opcions fins superada la mitja hora de joc

La plantilla de l'FC Encamp, en un entrenament dos dies abans de marxar cap a Suècia per disputar la UEFA Futsal Cup. | FC Encamp
L’FC Encamp va debutar ahir amb una derrota per 4-1 contra l’equip amfitrió a la ronda preliminar de la UEFA Futsal Cup 2017-2018 que el campió andorrà afronta aquesta setmana a la localitat del campió suec, l’Uddevalla.

El campió andorrà va presentar un equip de circumstàncies per l’exili del gruix de jugadors que es van adjudicar el títol de lliga el passat més de maig i, com era de preveure, va perdre contra un rival que va deixar patent la seva superioritat al parquet, però gairebé fins el final va mantenir les opcions de puntuar.

El partit es va posar de cara ben d’hora per als locals, que van trigar poc més de tres minuts en inaugurar el marcador amb una diana d’un dels seus nous fitxatges, Mergim Berisha i va ampliar la renda al meridià de la primera part amb un gol de Robert Bagger.

L’Encamp aguantava el tipus i es multiplicava en defensa per evitar que l’Uddevala, empès pel seu públic, deixés el partit sentenciat abans del descans i poc abans que arribés, al minut 17, Èric Mesquita va emmudir el pavelló en aprofitar una assistència d’Abraham Férriz per posar el 2-1.

Va començar la segona part i el guió no va canviar res de res. Els locals van tornar a tancar l’Encamp a la seva mitja pista i van buscar mil i una maneres d’ampliar les diferències, però no va ser fins el minut 31 que ho va aconseguir, gràcies a un gol de Naxhabat.

El campió andorrà, com era d’esperar, va reaccionar amb el 3-1, va estirar les línies i a pressionar més a dalt amb l’objectiu de retallar diferències  però van ser els locals els que van encertar amb el 4-1 definitiu, obra de nou de Bagger al 37.