PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia arresta dos treballadors d’un bar que van pegar uns clients

Els empleats al·leguen que havien creat aldarulls a l’interior del local

Per El Periòdic

La Policia va detenir el dissabte a les cinc de la matinada dos treballadors d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella que van agredir a dos clients, va explicar ahir el cos. Segons fonts policials, els dos arrestats van explicar que els clients van provocar aldarulls a l’interior de l’establiment per la qual cosa els van fer fora. Un cop a l’exterior del local, és quan es va produir la trifulga que va acabar amb l’agressió i la detenció de dos homes residents, un de 36 anys i l’altre de 34 ,com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física. 
 
Els agents també van intervenir en un altra agressió el divendres a les 23.45 en un restaurant a la capital. En aquest cas, es tracta d’un resident de 53 anys, que era treballador del local, i que va clavar un cop de puny a un company de feina per una desavinença laboral. 

El mateix dissabte a dos quarts d’onze de la nit, la Policia va actuar en una altra cas d’un delicte contra la integritat física. En aquest cas, van detenir un resident de 36 anys i l’agressió es va produir dins de l’àmbit domèstic.  

A més, els agents van efectuar un total de sis detencions de persones que conduïen sota els efectes d’alcohol, tots en parades rutinàries. El cas més greu és el d’una dona resident, de 34 anys, que va donar positiu amb una taxa d’1,4 grams d’alcohol per litre en sang. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT