PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Comencen les obres del ràfting de Sant Julià

La corporació comença a avaluar l'única oferta presentada

Per E. G. R.

El riu Valira a l'alçada de Sant Julià.
El riu Valira a l'alçada de Sant Julià. | TONY LARA
El Comú de Sant Julià de Lòria va confirmar ahir que les obres del riu Valira per fer l’activitat de ràfting «ja s’estan duent a terme» i que s’espera que puguin estar enllestides abans de finalitzar l’any. A més, un cop s’acabin els treballs, «es farà una prova pilot» per comprovar que tot estigui en les condicions adients, segons va destacar ahir el conseller d’Obres i Urbanisme lauredià, Joan Vidal. Per tant, el servei no es podrà començar a donar fins –com a mínim– l’any que ve. 
 
Una única oferta / Precisament, el departament d’Obres i Urbanisme del comú lauredià va analitzar ahir l’oferta de l’única empresa que s’ha presentat al concurs per a la prestació dels serveis de la pràctica del ràfting al riu Valira. 
 
Segons van informar des de la corporació, la part administrativa de l’oferta està completa i en aquest sentit es dona el vistiplau a l’empresa RACA SLU com a possible gestora del servei de ràfting. Tot i això, aquest ha estat només un primer pas, ja que ara haurà d’analitzar la proposta el comitè tècnic, que s’encarregarà d’estudiar més a fons tota la documentació. Per tant, l’únic que s’ha fet a hores d’ara ha estat comprovar que totes les dades i informacions que es demanaven estiguessin al dia. 
 
Subministrament d’envelats / El comú de Sant Julià també va obrir ahir els sobres de les ofertes presentades per al subministrament, muntatge i desmuntatge dels envelats als terrenys del Prat Nou i Prat Gran. Novament, només s’ha presentat una empresa (Envelats Vall) i l’import final adjudicat ha estat de 65.403 euros. En total,  l’empresa haurà d’instal·lar i subministrar dues carpes de 3.000 metres. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT