PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La Copa del Món portarà 270 palistes a la Seu

La competició comptarà amb participants de 37 països diferents

Per EL PERIÒDIC

Presentació de les finals de la Copa del Món 2017 de Canoe Eslàlom.
Presentació de les finals de la Copa del Món 2017 de Canoe Eslàlom. | RÀDIOSEU
Les finals de la Copa del Món de Canoe Eslàlom portaran la setmana vinent a la Seu d’Urgell 270 palistes de 37 països diferents, segons informa RàdioSeu i a l’espera del tancament definitiu de les inscripcions. La competició es podrà veure al Parc Olímpic del Segre els propers dies 8, 9 i 10 de setembre.
 
Enguany, la cita de la Seu decidirà els nous campions del circuit mundial de la ICF i els resultats d’aquesta prova tindran valor afegir en el còmput total, després que al juny es van disputar les tres primeres competicions, a Praga i a les ciutats alemanyes d’Augsburg i Markkleeberg, i que aquest cap de setmana mateix, de l’1 al 3 de setembre, la població piemontesa d’Ivrea (Itàlia) serà escenari de la penúltima prova.
 
Per explicar el desenvolupament de les finals, ahir es va fer una presentació a la Diputació de Lleida. En dita trobada, el vicepresident tercer de la diputació, Gerard Sabarich, va explicar que la corporació dóna suport a aquesta competició «que suposa un retorn turístic, econòmic i social molt important per al territori».
 
D’altra banda, l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, va indicar que aquest any «és molt especial perquè se celebra el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona’92 i alhora és l’avanç del Campionat del Món del 2019, que organitzen conjuntament la Seu d’Urgell i Sort». Batalla també va destacar la importància del piragüisme per a la Seu d’Urgell.
 
Tanmateix, el representant a Lleida de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, Joan Segura, va remarcar que «un dels aspectes a valorar positivament és la vinculació que s’ha creat amb el Centre d’Alt Rendiment, on entrenen esportistes de gran nivell que després poden participar a campionats com aquest». Aquest espai d’entrenament és troba al Parc del Segre i, a banda dels palistes d’elit, també hi entrenen els joves alturgellencs i cerdans seleccionats pel pla de tecnificació d’esquí nòrdic. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT