PUBLICITAT

Andorra la Vella

L'autèntica cuina índia, al 1er Döner Kebab d'Andorra

Andorra a Cullerades Nº6

Per Andorra Foodie Guide

ot i que a primer cop d’ull costa distingir què ens hi podem trobar, un cop entrem a l’establiment ens endinsem en un món oriental de la mà de les seves olors. Les especies son ben presents en cada un dels seus plats i això es nota en la fragància de l’establiment. 

A més a més, tots el seus productes son importats tant de l’Índia com de Turquia, el que garanteix l’autenticitat del producte final. 

Si ens deixem emportar pel nom de l’establiment podem caure en l’error de pensar que es tracta d’un establiment de menjar ràpid. Però no, l’Andorra Döner Kebab presenta un àmplia selecció de plats ben diferenciats de dos països: Turquia i l’Índia. 

A la carta hi trobem les especialitats de la casa, com ara el Lamb Curry, xai trossejat preparat amb pebrot verd, vermell i ceba o el Durum Xef, amb mix de carns, mozzarella, olives i amanida.  I tenint cuina hindú, no se’ls escapa un dels detalls més típics d’aquella zona, per als amants del te, disposen d’una gran varietat de tes típics. 

Menció especial mereix tota la rebosteria, casolana on tot girà entorn del mateix país, l’Índia. Pastissets i gelats on crida l’atenció el de festuc, que segur que serà una bona opció. Anar al Döner Kebab és fer un viatge gastronòmic sense sortir de casa. A més a més disposa de cuina oberta de manera continuada des de les dotze del migdia i fins a les dotze de la nit.

La nostra recomanació:

La carn de xai és la típica de la zona, per tant és un dels seus plats principals i especialitats. En definitiva és un bon lloc si el que volem és viatjar i gaudir d’una experiència gastronòmica diferent.
Ideal per… Menjars en grup, amb amics o quan es necessita una gran sala ja que té capacitat per més de 100 persones.

Punts forts i punts febles:

El punt fort és el seu xai, preparat de diverses maneres. El punt feble és que caldria millorar el disseny gràfic, en especial la seva carta. 

Adreça
Carrer Pere d’Urg 11, AD700 Andorra la Vella · Tel. 817 963
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT