PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Quim Salvat acomiada el 25è cicle de Músiques del món

L’artista andorrà repeteix concert a la plaça Coprínceps d’Escaldes

Per Mònica Torres

Quim Salvat al concert de la plaça Coprínceps, ahir.
Quim Salvat al concert de la plaça Coprínceps, ahir. | Maricel Blanch
Quim Salvat va ser l’encarregat de tancar ahir la 25a edició del cicle de Músiques del món a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany. Salvat va oferir un concert que va evidenciar el perquè des del Departament de Cultura del Comú d’Escaldes-Engordany van apostar per ell des d’un primer moment, en el marc de potenciar els artistes del país i reservar-ne un «espai exclusiu» per a ells, tal com destacava a l’inici del festival el conseller de Cultura de la parròquia, Salomó Benchluch.

El concert d’ahir no va ser el primer cop que Salvat es feia amb la plaça escaldenca i l’omplia de música i vibracions positives. La 24a edició del mateix festival també va ser testimoni de la seva veu i la seva guitarra, el 22 d’agost de l’any passat. I no és per menys, la seva cançó Gràcies va estar guardonada com la millor cançó en català al Carles Sabater de 2016. La cançó, un tema rock, va ser una de les primeres que va escriure, i amb ella va voler enviar un missatge a persones del seu entorn com familiars, amics o companys de feina.

Salvat, a més de cantautor, és una persona solidària i així queda reflectit en les seves cançons i accions -té per costum destinar els diners que obté de la música a fins benèfics-. O sense anar més lluny, en el seu primer treball d’estudi que porta per títol El meu granet de sorra: onze cançons de diversos estils, des del reggae a l’ska passant per balades; que ahir van esperançar el públic de la plaça Coprínceps i els va deixar amb ganes de més Quim Salvat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT