PUBLICITAT

Gutiérrez agafa el to físic a Saas Fee per al pròxim curs

Marín continua el procés de recuperació i no se l’espera fins el novembre

Un esquiador de la FAE en una sessió de la pretemporada.
Un esquiador de la FAE en una sessió de la pretemporada. | FAE
Els corredors de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) estan en plena pretemporada, repartits entre els Alps i Sud-amèrica. Mireia Gutiérrez és a Saas Fee, aprofitant les bones condicions de neu. Ha esquiat nou dies amb neu molt dura i fent «el treball tècnic necessari», segons va explicar el seu tècnic Roger Vidosa. «Físicament ha estat molt bé i estem molt contents». El pròxim estatge de la primera espasa femenina serà indoor, i a Lituània on marxarà el 24 de setembre.
 
També han fet una estada –més curta– a l’estació suïssa  Laura Arnabat, Clàudia Mijares, Zoe Ramírez i Xènia Rodríguez, on han pogut fer treball específic en eslàlom i gegant. De la seva banda, Cande Moreno, Carmina Pallàs i Sissi Hinterreitner són a Xile combinant entrenaments tècnics i físics de posada a punt de cara al nou curs. Pel que fa als equips masculins d’alpí, un grup ha estat a Les Deux Alps i l’altre a Xile.
 
En surf de neu, la FAE ha confirmat que Lluís Marín segueix sense canvis el seu procés de recuperació i si tot va bé, podrà començar a tocar neu al novembre i Maeva Estévez està entrenant en neu amb un bloc específic i un altre de físic per tornar a la neu a l’octubre.
 
En estil lliure, Carlitos Aguareles-Loan, també de baixa per lesió, continua la seva recuperació mentre els joves Pau Rabassa i Nil Brocart han realitzat una estada a Saas Fee.
 
Per acabar, l’equip de fons amb el tècnic Joan Erola i els joves Irineu Esteve i Carola Vila, continua la preparació de la nova temporada als Pirineus, combinant Andorra amb Font Romeu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT