PUBLICITAT

Andorra la Vella

Series Xtra i Gol s’incorporen al paquet de televisió Movistar+ Familiar

A partir de l’1 de gener el paquet de cinema deixa de ser gratis

Per Iván Moure

Casadevall, ahir durant la presentació de les novetats a SOM Televisió.
Casadevall, ahir durant la presentació de les novetats a SOM Televisió. | Maricel Blanch
Andorra Telecom ja ha planificat els canvis per al curs 2017-2018 del paquet de televisió de pagament, al qual hi ha abonats unes 12.000 clients. Hi ha bones notícies a curt termini: des d’avui mateix, els canals Gol i Series Xtra s’incorporen sense sobrecost a Movistar+ Familiar –el bàsic– de SOM Televisió, aquell que es pot contractar per vint euros al mes i que conté canals com #0, Fox, AXN, Eurosport, Disney Channel o Discovery MAX d’entre un llistat de més de 80.
 
Gol, canal que no hi era a la graella, emet alguns partits de la Copa del Rei espanyola, de Segona Divisió i un parell de Primera que vindria a completar el paquet extra de futbol que SOM Televisió ofereix per 25 euros al més (i en el qual s’inclouen la resta de partits de la lliga del país veí del Sud com tants de la Prémier, la Champions i l’Europa League.
 
Joc de trons sense sobrecost / Series Xtra és el gran atractiu de la nova oferta de la parapública, perquè conté sèries d’èxit mundial com ara Joc de Trons, Twin Peaks, Tin Star o Ray Donovan. Aquest era un canal que formava part del paquet Series, el qual ara es queda amb un únic canal i amb una quota de 3,5 euros al mes enlloc de quatre.
 
També des d’ara, es pot gaudir de dues noves eines amb l’APP de SOM Televisió, que permet visionar vídeos, trailers, enregistrar programació i també fer comandament a distància amb les funcionalitats noves de canviar de canal i controlar el volum.
 
A llarg termini, però, les notícies són dolentes: a partir de l’1 de gener, el paquet de cinema deixarà de ser gratuït i passa a ser opcional, per un preu de 10 euros, englobant els canals Acción, DCine, Cine Ñ, Estrenos, Xtra i Comedia.
 
Això sí, durant el primer trimestre, s’incorporaran dues opcions més per fer encara més personalitzat el servei. D’una banda s’afegirà el Star Over, que permet veure  tot allò que s’emeti en aquell moment en directe, però des de l’inici. Ideal, per exemple, per pel·lícules començades que volem veure sencera. També entrarà en funcionament l’opció Els 7 últims dies, que permet veure la graella de tots els canals de la darrera setmana i poder veure o enregistrar tot allò que ens hem perdut.
 
Aquests són els únics canvis que es presenten. Paral·lelament, Andorra Telecom també està treballant en incorporar la resolució 4K –l’última del mercat–, però sense una data concreta: «Al llarg del 2018», va concretar el director de negociació estratègica, Carles Casadevall.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT