PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Balanç positiu d’una Festa Major 2017 de la Seu amb 90 activitats

Iscla destaca l’alta participació i el bon temps que ha permès celebrar tots els actes amb normalitat

Per El Periòdic

Una imatge dels nens gaudint del Correaigua celebrat aquest estiu.
Una imatge dels nens gaudint del Correaigua celebrat aquest estiu. | Ràdio Seu
La regidora de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, va fer ahir un balanç positiu de la Festa Major 2017, que es va cloure dimarts a la nit amb el tradicional ball amb La Principal de la Bisbal. L’orquestra empordanesa ja suma més de cinc dècades de fidelitat a la ciutat en les seves gires d’estiu. Paral·lelament també es va tancar el recinte de Casetes, amb una última vetllada animada per DJ Nuncarguense.

En declaracions a RàdioSeu, Iscla va valorar el fet que, tot i que hi ha alternatives previstes, el «bon temps» va permetre dur a terme amb normalitat gairebé tots els actes, amb l’única excepció del xàfec que va afectar la ciutat el diumenge passat a la tarda. La responsable de la festa ha destacat «l’alta participació» a tots els actes tenint en compte que el programa constava d’unes 90 activitats per a tots els públics. Segons la regidora, aquesta varietat permet oferir propostes per a tots els gustos, públics i edats.

Bona resposta del públic / Des del consistori van destacar la presència de públic en les propostes nocturnes, tant als balls com als concerts de Casetes, al Seu Trònic, al correfoc i a escenaris de recent creació com el de la plaça del Camp del Codina o, aquest any mateix, la nova plaça de Joan Sansa, que també ha acollit propostes infantils. Pel que fa concretament a Casetes, Iscla va esmentar que per a l’elecció dels principals grups es va tenir en compte novament les propostes de l’enquesta prèvia, oberta a tothom, «cosa que ajuda a que el públic respongui», i que són bandes que «estan actualment al punt més alt pel que fa a nombre de concerts que realitzen, tal com es va poder veure amb l’èxit de públic» en grups com ara Oques Grasses, Buhos, Xeic! i Aspencat.

Suport a l’accidentada / Iscla també va expressar el suport de l’ajuntament i de la ciutat a la jove urgellenca que va patir un accident greu en el nou concurs hípic comarcal, i va valorar positivament el fet que, segons les darreres informacions mèdiques, la noia s’estigui recuperant favorablement de les ferides. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT