PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Peñarroya: «La nostra intenció és mantenir l’estil de joc atractiu»

El tècnic avisa que els duels d’avui i demà arriben d’hora però que el BCA vol mostrar el seu «caracter»

Per Iván Moure

Stevic (esquerra) i Shurna somriuen durant l’entrenament d’ahir al Poliesportiu.
Stevic (esquerra) i Shurna somriuen durant l’entrenament d’ahir al Poliesportiu. | Maricel Blanch
El BC MoraBanc Andorra va iniciar el passat 18 d’agost el seu quart projecte esportiu en el retorn a la Lliga Endesa i avui enceta el primer amistós de la pretemporada. Un amistós que, com cada estiu, arriba en opinió de Joan Peñarroya «massa d’hora per a tots els equips» però malgrat això, el tècnic del conjunt tricolor va avançar que el desig és  «voler mostrar el nostre caràcter».
 
La marxa de Shermadini ha de suposar un canvi radical en la manera de jugar del MoraBanc, que la temporada passada es basava principalment en buscar Shermadini a la pintura: «Ens adaptarem a les característiques dels jugadors però la nostra intenció seguirà sent mantenir el nostre estil atractiu», va assegurar el preparador egarenc.
 
L’amistós forma part del Torneig de Moralzarzal, que es jugarà en una plaça de toros coberta que ha estat reconvertida en pista de bàsquet per a  l’ocasió i en el qual es posarà a prova un sistema de classificació experimental, amb el qual cada partit repartirà tres punts: un per al guanyador del primer temps, un altre per al vencedor del segon i l’últim per al que surti victoriós en el global del 40 minuts.
 
Per al MoraBanc Andorra serà la primera oportunitat de veure en clau tricolor a jugadors que estan cridats a ser importants com Shurna, Diagné, Jaime Fernández o Jankovic. En l’expedició també hi haurà els jugadors del B Nikola Maric, Sandro Gacic i Hugo Bartolomé.
 
Avui el rival serà el Fuenlabrada (18.00 hores), que ve de jugar ahir davant el València  en el partit inaugural del Circuit Movistar de Moralzarzal. L’argentí Néstor Che García, fins ara seleccionador de Veneçuela, agafa les regnes d’un equip que ha fitxat el pivot britànic Gabriel Olaseni, l’ala pivot bosni Emir Sulejmanovic, l’exaler de l’Unicaja Eyenga i el base del Maccabi Haifa Gregory Varga i manté en plantilla Sekulic, Rupnik, Popovic, Oleary, Cruz, Smits, Llorca i Chema González.
 
I demà, partit contrael València, l’exequip d’un Shurna que és «un partit més» per a ell, deixant clar que ara li toca «defensar la samarreta del MoraBanc», cosa que farà sigui quin sigui el rival que hi hagi davant. Txus Vidorreta agafa el relleu de Pedro Martínez al capdavant del vigent campió de la Lliga Endesa, que amb Thomas, Diot, Dubljevic, San Emeterio, Rafa Martínez, Guillem Vives i Sastre i la incògnita del futur de Sato, té com a cares noves els pivots Tibor Pleiss i Latavious Williams, el base estatunidenc Erick Green, Abalde i Doornekamp. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT