PUBLICITAT

Encamp

La segona funció d’‘Escenificant’, suspesa per problemes d’agenda

En el seu lloc, l’endemà es reestrenarà la dansa vertical ‘Aquells’

Per El Periòdic

Dos actors durant un moment de l’espectacle ‘Escenificant’.
Dos actors durant un moment de l’espectacle ‘Escenificant’. | M.J. / ANA
L’Escena Nacional d’Andorra (ENA) va informar ahir sobre alguns canvis i novetats que afectaran la programació dels propers mesos de setembre i octubre de la temporada 2017 que es va presentar i inaugurar al maig. Així, la segona funció de l’espectacle ‘Escenificant’, que es va estrenar el 20 de juliol a la Massana i que estava prevista per al 17 de setembre a Sant Julià de Lòria, ha quedat suspesa per problemes d’agenda de la companyia.  
 
En el seu lloc es reestrenarà, el dilluns 18 de setembre a les nou de la nit, l’espectacle de dansa vertical ‘Aquells’. Des de feia temps, l’ENA treballava en la reposició d’aquest espectacle que va formar part de la Temporada 2016 i que va gaudir de gran èxit per l’espectacularitat del joc amb la gravetat i l’espai vertical. Els requisits tècnics d’aquest espectacle dificultaven que no es pogués realitzar en qualsevol espai i la façana del Centre cultural i de congressos lauredià, que és on es va estrenar, compleix tots els requisits i ha facilitat la reestrena. L’espectacle, que dirigeix Sheila Ferrer i que és gratuït, compta amb la incorporació de Desirée Abarca, que es suma al repartiment inicial integrat per Olga da Cunha, Jaume Torra i Pere Vilarrubla.
 
D’altra banda, l’espectacle ‘Aniversari’ comptarà amb una doble funció a la Massana. L’obra es podrà veure, a més del dies 12 i 19 d’octubre, dates previstes inicialment, el divendres 20 d’octubre a les 21.30 hores al teatre de les Fontetes de la Massana. Les entrades ja es poden adquirir als punts de venda habituals.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT