PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de 20.000 persones gaudeixen dels cicles de música al carrer

Els 28 concerts a l’aire lliure apleguen 2.500 persones més que l’any passat

Per El Periòdic

Una de les actuacions del festival Andorra Jazz Escaldes-Engordany.
Una de les actuacions del festival Andorra Jazz Escaldes-Engordany. | Comú d\'Escaldes-Engordany.
Els cicles de música al carrer organitzats pel Departament de Cultura del Comú d’Escaldes-Engordany, que han tingut lloc durant els mesos de juliol i agost, han sumat 20.320 espectadors, amb un increment de 2.580 persones respecte l’estiu anterior. Han estat un total de 28 concerts a l’aire lliure que  van posar el seu punt i final el passat dijous 31 d’agost amb la Nit dels anys 50, protagonitzada  pel concert de The Big Jamboree. 
 
Un dels objectius d’aquesta proposta musical és apostar per la diversitat musical amb diferents opcions com el jazz o les músiques del món.Precisament la Setmana del Jazz, celebrada entre el 10 i el 15 de juliol a la plaça Coprínceps, va captar l’atenció de 4.000 espectadors, igualant les xifres de l’any anterior i celebrant el retorn del Festival Andorra Jazz Escaldes-Engordany. 
 
Les Nits del Món a Lisboa, Rio de Janeiro l’Amèrica dels anys 50 i, la més aplaudida, la Nit del Silenci han aplegat a la plaça Coprínceps prop de 6.000 persones, 500 més que en les passades edicions. Pel que fa al cicle Músiques del Món, amb 17 concerts programats durant l’agost, hi han assistit prop de 10.500 persones.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT