PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Incendi a l'Hotel Eureka d'Escaldes-Engordany

Cap ferit de consideració malgrat la mort d'un gos

Per El Periòdic

Incendi a l'Hotel Eureka d'Escaldes-Engordany
Incendi a l'Hotel Eureka d'Escaldes-Engordany | El Periòdic
Els veïns de Vivand s'han despertat exaltats avui pel soroll de sirenes dels tres camions de Bombers que poc abans de les sis del matí s'han desplaçat a l'avinguda Carlemany on s'havia declarat un incendi a la quarta planta de l'Hotel Eureka.

Tres ambulàncies del servei d'extinció d'incendis, el  SUM així com diversos cotxes patrulla de la Policia i del Servei de Circulació han ajudat a evacuar els turistes que es trobaven a l'hotel, alguns d'ells a través de les finestres amb un camió escala dels Bombers.

Poc després de les set l'incendi s'ha donat per controlat malgrat que els Bombers encara seguien remullant la zona i controlant el fum que sortia de la penúltima planta de l'edifici. L'incendi, del que encara no se'n coneixen les causes, s'ha produït en un apartament que hi té la família propietària, en el que en aquell moment hi havia un gos, que ha perdut la vida. 

Malgrat les altes flames que sortien per les finestres en un primer moment, no hi ha ferits de gravetat en l'incendi.

La cònsol de la parròquia Trini Marín, així com el Cap de Govern Toni Martí i el Ministre de l'Interior Xavier Espot s'han desplaçat ràpidament al lloc dels fets per conèixer l'operatiu d'extinció.
PUBLICITAT
PUBLICITAT