PUBLICITAT

Ordino

Pep Lizandra, director convidat al Concert de Meritxell

L’actuació se centrarà en la música de taverna, festes populars i aplecs

Per EL PERIÒDIC

El director convidat i viola de l’ONCA, Elias Porter.
El director convidat i viola de l’ONCA, Elias Porter. | ONCA PRODUCCIÓ
La Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra (Jonca) oferirà el 17 de setembre, a les 12 del migdia, el tradicional Concert de Meritxell a l’Auditori Nacional d’Andorra, a Ordino. Es tracta d’un concert gratuït en el qual els assistents tindran l’oportunitat d’escoltar la jove formació amb un nou programa de música popular i una nova direcció conjunta.
 
Segons informa l’ANA, per quarta vegada la Jonca comptarà amb una direcció col·legiada que anirà a càrrec del seu titular, Gerard Claret, i del director convidat, Elias Porter, viola de l’ONCA i especialista en música folklòrica dels Pirineus. En aquesta ocasió, la Jonca estarà acompanyada també per Pep Lizandra, a la veu i a l’acordió, i per Mariona del Carmen de la Portilla, a la percussió. 
 
Segons va destacar ahir Porter, «en tots els estaments de la societat. I enguany, els joves de la Jonca s’endinsaran en la música de taverna, festes populars i aplecs per interpretar diferents obres sorgides de l’esperit més arrelat de les nostres contrades. Amb valsos, masurques, polques, rumbes i cançó improvisada». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT