PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El tercer ‘Petit cap de setmana’ vol apropar la cultura als més petits

Les jornades començaran amb una gimcana en família i oferiran diferents espectacles

Per EL PERIÒDIC

El conseller de Cultura presenta les jornades ‘Petit cap de setmana’, ahir.
El conseller de Cultura presenta les jornades ‘Petit cap de setmana’, ahir. | ANA / C. G.
Escaldes-Engordany acollirà el 16 i 17 de setembre la tercera edició de la proposta familiar Petit cap de setmana. Durant aquests dies, la plaça Coprínceps i el Prat del Roure seran l’escenari de diferents tallers, sessions de teatre i espectacles variats. Totes les activitats seran gratuïtes i, segons va destacar ahir el conseller de Cultura, Salomó Benchluch, tenen un doble objectiu: apropar als infants diferents modalitats culturals, com ara la música, la dansa i el teatre; i fer gaudir «a tots els membres de la família junts». 
 
El tret de sortida / Segons informa l’ANA, la gimcana en família serà l’activitat que donarà el tret de sortida a les jornades. Els participants hauran de superar una sèrie de proves per tota la parròquia. I al finalitzar, es donaran els premis durant un vermut. 
 
Els ciutadans també podran veure –entr d’altres– l’espectacle Còmix, on es barrejarà música i teatre, i paradetes de berenars creatius. Així com un taller de dansa i un de cuina i l’espectacle L’arbre Kirikú, a càrrec dels alumnes de l’Animal Escola de Teatre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT