La Parva

Pallàs assoleix el segon millor registre a la Parva

Verdú obté el 29è lloc als entrenaments de descens a l’estació xilena

Per EL PERIÒDIC

Carmina Pallàs, en una prova disputada a l’estació catalana d’Espot la temporada passada. | Photoset.es
Els equips de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) es troben a Xile continuant la feina de pretemporada. A l’estació de la Parva, Carmina Pallàs va ser la més destacada entre els representants del Principat als entrenaments de descens de les proves de velocitat de la Copa de Sud-Amèrica.

Va signar la segona posició, amb un crono d’1.21,19 minuts. Només la va superar la txeca Ester Ledecka, que va ser molt superior a totes les participants i finalitzava el traçat amb un temps d’1.18,49. Cande Moreno va signar la quarta plaça amb 1.18,49. Només dues dècimes van separar-la del tercer lloc, aconseguit per l’argentina Macarena Simari Birkner. Sissi Hinterreitner no va concloure la baixada.

En categoria masculina el més destacat entre els esquiadors de la FAE va ser Joan Verdú, que va completar l’entrenament a la 29a posició amb un crono d’1.17,88. Marc Oliveras va ser 33è (1.18,35) i Matías Vargas 58è (1.20,19). El corredor més ràpid va ser l’eslovè Klemen Kosi, amb un registre d’1.15.64. El van seguir a la classificació els alemanys Josef Ferslt (1.15,65) i Manuel Schmid (1.15,66).