PUBLICITAT

Andorra la Vella

S’obre la convocatòria per optar a la Biennal del 2019

Els tres espais seran adjudicats als Tallers d’art de la Massana

Per El Periòdic

Ariza acaba la seva obra, a la Biennal d’aquest any.
Ariza acaba la seva obra, a la Biennal d’aquest any. | SFG
El Consell de Ministres, a proposta de la titular de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, va fer oficial ahir l’aprovació del plec de bases de la convocatòria pública per a la concessió de tres espais als Tallers d’art de la Massana que es destinaran a la creació artística i per seleccionar el projecte que presentarà el Principat a la Biennal d’art de Venècia del 2019. 
 
El Departament de Promoció Cultural, al qual està adscrita l’Àrea d’Acció Cultural, adjudicarà els tres espais als Tallers d’art de la Massana amb l’objectiu de contribuir a la formació artística i ajudar a la creació dins l’àmbit de les arts plàstiques a Andorra i, a l’ensems, seleccionar un o una artista per presentar al pavelló d’Andorra a la 58a Biennal d’art de Venècia del 2019. 
 
El ministre portaveu, Jordi Cinca, va assegurar que el Govern té la voluntat que el Principat continuï participant en aquest esdeveniment artístic de tanta projecció internacional per promoure els artistes nacionals fora del país i donar visibilitat a la seva producció creativa.  
 
Aquesta convocatòria es farà pública mitjançant edicte que es publicarà al BOPA el pròxim dimecres 13 de setembre. El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el 8 de gener del 2018 a les 5 de la tarda i l’estada als Tallers d’art de la Massana serà de sis mesos, fins el 13 de juliol del 2018, data en què els artistes hauran de presentar els projectes.  
 
El plec de bases es podrà descarregar a partir del dia següent de la publicació al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra a www.tramits.ad, www.e-tramits.ad (enllaç edictes i plecs de bases) i www.cultura.ad i també es podrà recollir al Servei de Tràmits del Govern.
PUBLICITAT
PUBLICITAT