PUBLICITAT

El MoraBanc busca el bitllet per a la final davant la Penya

És el tercer matx de pretemporada dels andorrans i el primer dels badalonins

Vidal i Walker, en el duel de la temporada passada al Poliesportiu.
Vidal i Walker, en el duel de la temporada passada al Poliesportiu. | Martin Imatge
Es tracta d’un partit més de pretemporada, però és oficial. El BC MoraBanc Andorra i el Divina Seguros Joventut s’enfronten divendres al Torneig BBVA de Sant Julià de Vilatorta, que serveix com a semifinal de la Lliga Catalana.
 
Els dos conjunts arriben a la cita en diferents circumstàncies. El conjunt de Joan Peñarroya ja ha disputat dos partits de pretemporada. Va fer-ho al Circuit Movistar by Lliga Endesa celebrat a la localitat madrilenya de Moralzarzal. Va imposar-se en els dos partits que va disputar-hi. Primer al Montakit Fuenlabrada (87-95) i al segon matx al València Basket (77-80). Per la seva part els verd-i-negres tot just disputen el primer partit. Diumenge s’enfrontarà a l’UCAM Múrcia al municipi osonenc.
 
Inici, l’1 d’octubre / El MoraBanc ja coneix la data i l’hora que arrencarà la temporada a Madrid. L’ACB va fer públic els horaris de les tres primeres jornades de la Lliga Endesa. El primer matx el juga a la pista del Reial Madrid l’1 d’octubre a les 18.30 hores. El debut al Poliesportiu d’Andorra serà tres dies després a les 21.00 h. La tercera jornada la jugarà el dia 8 del mes vinent a les 12.30 h, visitant a l’UCAM Múrcia.
PUBLICITAT
PUBLICITAT