PUBLICITAT

La Riberaygua promou el festival d’art Comartpedrosa

Es podrà veure una selecció de les tres edicions del certamen

Alguns alquimistes de l’art.
Alguns alquimistes de l’art.
La Galeria Pilar Riberaygua es convertirà durant una setmana en la nova seu del festival d’art contemporani Comartpedrosa. El col·lectiu Mountain Alchemists, organitzador de l’esdeveniment, ja porta tres edicions a la motxilla i les vol complementar amb una mostra urbana, més accessible per a tothom.
L’exposició s’inaugurarà el proper dissabte 16 de setembre i es podrà visitar fins al següent dijous 21. Aquesta cita serà una ocasió per gaudir de la rica proposta cultural que normalment es du a terme a 2.260 metres d’altitud, al refugi del Comapedrosa, per tots aquells que no s’han atrevit a pujar-hi. Tanmateix, no defraudarà als valents que ja hi han assistit ja que es presentarà una selecció d’obres de les tres edicions i se n’hi mostraran d’altres dels artistes que hi col·laboren. Les obres plàstiques, els audiovisuals i l’electroacústica estaran exposades permanentment. La música, la dansa i la performance es mostraran entre dimecres 20 i dijous 21 a les 20 hores.
Amb aquesta mostra la Galeria Pilar Riberaygua preten treballar de la mà amb el col·lectiu Mountain Alchemists per a la promoció de l’art contemporani al país, oferint una nova oportunitat tant als artistes que hi exposaran obra, com al públic que encara no l’ha pogut veure.
El Comartpedrosa és un esdeveniment artístic pluridisciplinari que reuneix diferents propostes culturals contemporànies del país i, cada cop més, de l’estranger. El festival, organitzat pel col·lectiu Mountain Alchemists neix i creix de dues inquietuds: la promoció de la cultura contemporània i el foment de l’entorn natural d’Andorra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT