PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra estrena nou projecte contra l’Igualada

Els tricolors volen iniciar amb bon peu la temporada amb els tres punts

Per JOAN JOSEP BLASCO

Cristian, celebrant un gol la temporada passada.
Cristian, celebrant un gol la temporada passada. | J.J.B.
Arriba el dia. L’FC Andorra, amb Marc Castellsagué al capdavant, arrenca avui la lliga a la Borda Mateu. Els tricolors, que no van jugar la primera jornada pels partits de la selecció davant Suïssa i les illes Fèroe, reben al CF Igualada, un equip reforçat que aquesta campanya vol estar lluitant per l’ascens, tot i que no va començar el campionat com esperava. El partit es juga a les 16.00 hores.
 
Els andorrans només han pogut preparar el matx al complert en dos entrenaments, pels partits de l’absoluta i la sub-21. Tot i així «arribem bé perquè estem força rodats. Aquests partits han permès que tothom estigui jugant», assenyala Cristian Martínez. El conjunt de l’Anoia va començar amb mal peu, perdent a casa a la primera jornada amb l’Atlètic Alpicat per 0-1. De cara a la present temporada s’ha reforçat a consciència, per tenir objectius diferents als d’anys anteriors i ser un dels aspirants a l’ascens a Tercera Divisió. Entre els molts fitxatges es troba el de Juanjo Carricondo, format a la Masia i que a mitjans dels 90 va arribar a debutar amb l’FC Barcelona. Amb 40 anys arriba a l’Igualada per aportar la seva experiència després de passar pel futbol escocès, anglès, xipriota, gibraltareny i espanyol. Les últimes campanyes ha estat en diversos equips de Catalunya.
 
La intenció dels tricolors és la de començar sumant tres punts, seguint fent de la Borda Mateu un fortí. «Hem de seguir amb la dinàmica dels últims dos anys, on a casa hem estat molt forts. Els rivals aquí pateixen». Per sumar el primer triomf de la temporada «hem d’estar concentrats defensivament, perquè a dalt podem fer mal i tindrem les nostres oportunitats». L’única baixa és la d’Àlex Villagrasa per motius de salut.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT