PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

«Entenc que el silenci d’Ski Andorra ha estat per ser vacances»

El ministeri confia a resoldre les discrepàncies per l’esquí escolar

Per El Periòdic

| EL PERIÒDIC
Celebrat el Dia de Meritxell comença el curs escolar, el senyal inequívoc de què tota l’activitat reprèn la normalitat i de què de l’època estival ja és història. Segons Èric Jover, és ara el moment d’abordar el tema de l’esquí escolar, que ha generat discrepàncies per l’augment dels preus. El ministre d’Educació confia a resoldre aquest tema, deixant clar que «nosaltres continuem amb el que havíem planificat fa més d’un any, que és pujar les tarifes». 
 
Jover va assenyalar que des del Govern no tenen constància de cap queixa: «No hi ha cap resposta des d’Ski Andorra de què això no s’avingui o que el senyor Viladomat no n’estigui d’acord. En tot cas estic a la seva disposició per parlar de la situació, ja no per a aquesta temporada d’hivern sinó per a la propera».
 
Parlant d’aquest silenci, el màxim responsable de la cartera d’Educació creu que el silenci vers el Govern d’Ski Andorra i de Saetde sobre aquest tema, «l’interpreto com un període vacacional» i va aventurar una bona entesa: «Tradicionalment els dominis esquiables ens han ajudat molt i de fet és un projecte conjunt i estic segur que tot continuarà així».
 
De la seva banda, el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres va refermar-se en la seva postura: «Com a comú ja vam dir que enteníem que el servei d’esquí escolar s’ha de donar al Pas de la Casa i Grau Roig. També comprenem la posició de Saetde, que és cert que durant molts anys s’ha congelat i l’increment pot ser una mica més important del que proposaven, però crec que al final estaran d’acord amb l’increment proposat. En tot cas, és un tema que depèn més de Saetde que del Comú d’Encamp». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT