PUBLICITAT

La Massana

Jocs solidaris

La Massana acull la diada familiar ‘Fun at pal’ per recollir diners per a l’equip de natació dels ‘Special Olympics’

Per El Periòdic

Persones juguen al joc de la corda.
Persones juguen al joc de la corda. | EL PERIÒDIC
El joc de la corda, curses de sacs o de culleres amb ous i tallers de pintures facial són algunes de les activitats que un públic, eminentment, familiar va poder desafiar ahir en la diada Fun at pal de la Massana, que té com a finalitat recaptar diners per una causa solidària. Les activitats, per a totes les edats i nacionalitats, van començar a les onze del matí i es van realitzar a l’aire lliure fins a les tres de la tarda en l’estació d’esquí de Pal.
 
Ara bé, a banda dels diversos jocs, els participants de la diada van haver de combatre contra un repte més gran: el fort vent i les baixes temperatures. Això, però, no els va impedir participar en la diada solidària que organitza cada any Club Internacional d’Andorra. En l’edició d’enguany, es cobrava dos euros per persona o bé deu per una família. Aquests diners es destinaran a l’equip a l’equip de natació dels Special Olympics.

En el cas de l’edició passada es van recaptar uns 7.000 euros, que l’organització els va invertir a la Creu Roja, però el mal temps ha jugat una mala passada i els organitzadors creuen que enguany la xifra serà inferior. «Aquest any recaptarem menys, però no hi podem fer res», va afirmar Louella Turner, membre organitzadora de la diada solidària a l’ANA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT