PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’escola de música tindrà un paper protagonista a l’agenda cultural d’Escaldes

Es faran activitats d'arts plàstiques, balls de saló, coral, dansa en línia i moderna, claqué i taller tèxtil i de vidre

Per El Periòdic

El cartell promocional de les activitats culturals i esportives per al curs 2017-2018 del Comú d'Escaldes.
El cartell promocional de les activitats culturals i esportives per al curs 2017-2018 del Comú d'Escaldes. | Comú d\'Escaldes-Engordany.
El departament de cultura del Comú d’Escaldes-Engordany compta amb un gran ventall de tallers, cursos i activitats pensades per a un ampli segment de la població i amb algunes novetats ideats per al curs 2017-2018, com ara els tallers de reeducació postural dins el món de l’art que brinden als pintors, músics i altres artistes tècniques per a una correcta salut funcional. Les activitats que es poden fer al llarg de tota la temporada són les arts plàstiques, balls de saló, coral, dansa en línia, dansa moderna, claqué i taller tèxtil i de vidre.
 
L’escola de música espera ser un actor principal. S’impartiran classes de llenguatge musical, piano i guitarra mitjançant un aprenentatge basat en la participació, el dinamisme i l’experimentació. Pel que fa al públic més jove, tornaran els Dissabtes de cuina amb quatre sessions al llarg de curs que tindran continuïtat amb els Dissabtes d’Art, els d’Aigua i els de Secrets i tampoc faltaran xerrades com La Clau: apunts d’art per adults, que tan bé va funcionar l’any passat.


 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT