PUBLICITAT

Andorra la Vella

Prometedor debut de l’FC Andorra amb victòria sobre l’Igualada

Els gols de Nazzaro i Cristian, un en cada part, decideixen el partit a favor dels tricolors

Per JOAN JOSEP BLASCO

Emili es fa amb el control de la pilota al mig del camp.
Emili es fa amb el control de la pilota al mig del camp. | J.J.B.
Inici amb bon peu de l’FC Andorra, que va convèncer en el seu debut aquesta temporada. Va vèncer a la Borda Mateu en un matx que va dominar al CF Igualada (2-0), mostrant una imatge més que positiva en l’arrencada de la competició.
 
Els tricolors van mostrar-se ben posicionats en tot moment. Pujol amb un llançament de falta des de la frontal enviava la pilota prop del pal i Alàez veia posteriorment com un defensa li desviava a córner la seva rematada. Al 33 arribava el primer gol. Alàez recuperava en camp propi i iniciava una ràpida transició, la pilota arribava a Ludo, que veia desmarcat a Nazzaro entre els centrals, l’assistia i aquest superava la sortida del porter. Just abans del descans Alàez va tenir el segon a les seves botes, amb un u contra u amb Lledó, que posava una mà miraculosa per evitar el segon gol.
 
La tornada al camp dels tricolors va ser igual de positiva i les ocasions seguien sent locals. Lledó atrapava el xut de rosca de Nazzaro i Txus rematava fregant el pal. Qui no perdonava era Cristian al 61. Pujol veia la seva desmarcada i realitzava una passada en profunditat per a que encarés al porter i el superés. Amb tot en contra l’Igualada va buscar retallar diferències. Doblas i Joel, però, van trobar-se amb un encertat Pol. Ludo amb una rematada amb l’exterior podia haver fet el tercer, però la pilota es va escapar a fora per centímetres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT