El Vall Banc inicia la temporada adjudicant-se la Supercopa

Moisés decideix en la seva estrena amb l’FC Santa Coloma amb un golàs a la segona part de la pròrroga

Per JOAN JOSEP BLASCO

Rebés impacta amb el cap en un salt amb Àlex al mig del camp en el partit d’ahir. | FAF
El campió de lliga inicia un nou curs aixecant la Supercopa. El Vall Banc FC Santa Coloma va guanyar el títol en un partit disputat amb la UE Santa Coloma (1-0), que es decidia a la segona part de la pròrroga amb un golàs de fora l’àrea de Moisés, que s’estrenava de la millor manera amb el seu nou equip.

La igualat en aquest derbi que decidia el títol va imperar, tot i que va ser el conjunt de Richard Imbernón qui va gaudir de més ocasions per tal de desequilibrar el marcador. Al minut 20 una falta lateral servida per Cisteró l’impactava amb el cap Salomó, que va estar a punt de marcar en pròpia porteria, amb l’esfèrica anant a parar al travesser. Arribant al descans era Noguerol qui ho intentava des de la frontal, però el xut sortia massa desviat. A la represa, a pilota aturada, el Vall Banc seguia posant perill. Cisteró tornava a centrar i Juli Sànchez rematava de cap a boca de canó, amb Ricky enviant a córner. Al 71 en un córner Rebés, de cap, veia com Aloy treia la pilota sobre la mateixa línia de gol. A la UE Santa Coloma li costava arribar a l’àrea. Al 84 una falta treta per Molina l’enviava Muñoz prop del pal. A 10 segons de complir-se el temps reglamentari Reis entrava al camp substiuïnt Salomó, però no va durar ni tres minuts sobre el terreny de joc. Va veure una primera targeta groga per obstruir el llançament d’Eloy i poc després rebia la segona per una falta al mig del camp sobre Lima. Els groc-i-negres afrontarien la pròrroga amb un jugador menys.

A pesar de trobar-se amb aquest entrebanc important no es van venir a baix i Bernat va estar a punt de marcar. Rubio conduïa un contraatac per assistir al davanter, que creuava la pilota en la sortida d’Eloy i enviava la pilota al pal. Les cames començaven a pesar en els dos equips, per l’esforç que suposava en el primer partit oficial de la temporada. A la segona part de la pròrroga Gabi Riera veia com Ricky desbaratava l’ocasió franca que tenia per marcar. La victòria del Vall Banc arribava al minut 113. Moisés rematava des de la frontal de l’àrea i superava a Ricky per alt.

Imbernón suma la segona Supercopa a la banqueta de l’FC Santa Coloma. Es trobava amb un rival amb qui en altres ocasions ja s’havien jugat títols les últimes temporades. «La UE sempre ens ho posa molt difícil», remarcava el tècnic, considerant que el seu equip va estar «molt millor amb la pilota» durant el partit, comportant que «el resultat és just vist el joc». Moisés tenia el millor debut possible amb el seu nou equip. «Ha estat un partit molt complicat», indicava el lateral, que arriba a un club amb les màximes aspiracions: «Volem guanyar tots els títols aquest any». El primer de la temproada ja el tenen.

El Comunal, el quart del món amb millors vistes per a la BBC

El camp on es jugava ahir la Supercopa, l’Estadi Comunal, és per a la cadena de televisió britànica BBC el quart del món que compta amb un entorn privilegiat per disputar algun esport. L’entitat va realitzar un rànquing amb les instal·lacions que compten amb millors vistes i la de la capital es troba en les primeres places. La primera posició és per a l’Estadi BBVA Bancomer de Monterrey (Mèxic), on també es juga a futbol. Després es troba un terreny de criquet, l’HPCA Stadium de Dharamsala (India) i continua un de golf, el Big Sky Golf de Pemberton (Canadà). Després del Comunal se situa el Queenstown Event Centre (Neva Zelanda), també de criquet.