PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un sector dels lletrats segueix descontent amb el Codi Civil

La reunió mantinguda amb Espot no convenç als més crítics

Per L.R.

Un moment de la cerimònia de la toga de l’any passat.
Un moment de la cerimònia de la toga de l’any passat. | EMILIO PRENAS
Una part dels advocats del país segueix crític i descontent amb el contingut de la modificació del Codi Civil. Malgrat que ahir el ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot, es va reunir amb el Col·legi d’Advocats amb la voluntat d’exposar el projecte, les seves explicacions no van convèncer al sector més crític dels lletrats.

Segons ha pogut saber aquest rotatiu, el grup de professionals del dret que a principis d’estiu ja va manifestar el seu malestar argumentant que el Govern no havia comptat amb la seva opinió per redactar la modificació confessava ahir que tot i que la reunió «ha anat bé, no com nosaltres esperàvem». I és que, sempre segons aquestes fonts, el ministre «va venir a explicar un projecte que ja està donat i beneït» sense la possibilitat «d’incloure-hi canvis». «Se’ns ha dit que s’estudiarien algunes modificacions però sempre en la línia del que ja està tancat, cap de substancial», afirmaven.

Al seu entendre, amb la reunió mantinguda amb el responsable de Justícia «s’ha evidenciat que tot està molt avançat» i no es va donar resposta a la demanda d’allargar el termini per poder fer esment de les modificacions escaients.

El mateix grup es va mostrar «indignant» amb les declaracions del Govern recollides en aquest mateix rotatiu ara fa un mes. Tal com van indicar, «ningú s’ha de sentir ofès perquè discrepem de la seva opinió». Així mateix, van recordar que els treballs fets «són remunerats» i per tant «el respecte ja va inclòs». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT