PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de 20.000 clients ja disposen de la nova fibra òptica

Els nous terminals redueixen en un 80% l’índex d’incidències

Per EL PERIÒDIC

Dos tècnics d’Andorra Telecom instal·len un terminal.
Dos tècnics d’Andorra Telecom instal·len un terminal. | ANDORRA TELECOM
La campanya de renovació de la fibra òptica ha superat amb escreix el seu equador, segons va informar ahir Andorra Telecom. Més de 20.000 clients sobre un total de 35.000 ja gaudeixen dels avantatges de les noves ONT, els terminals que els usuaris tenen instal·lats a la paret del seu domicili. El principal objectiu d’aquests nous terminals és reduir un 80% l’índex d’incidències.

El projecte de renovació es va iniciar el març a Sant Julià i es va seguir per Santa Coloma i la Massana. Actualment s’està treballant a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, que es preveu que es tanqui a finals d’octubre, per encarar posteriorment Ordino, Encamp, el Pas de la Casa i Canillo.

El director d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, va subratllar ahir la bona acollida dels clients i les facilitats que han donat als tècnics per poder dur a terme el canvi dels terminals. Després del canvi de l’ONT es fa una enquesta de satisfacció. La nota mitjana assolida fins ara dels clients és de 8,05 punts sobre 10, una xifra que evidencia, segons la companyia, l’acceptació que té entre els clients. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT